BURSA BOŞANMA AVUKATI

Bursa Boşanma Avukatı diğer çoğu avukatlık çalışmalarından farklılık göstermektedir. Çünkü evlilik ve boşanma, diğer hukuki ilişkilerden, örneğin şirket sözleşmelerinden çok farklıdır.

Bursa Boşanma Avukatı diğer çoğu avukatlık çalışmalarından farklılık göstermektedir. Çünkü evlilik ve boşanma, diğer hukuki ilişkilerden, örneğin şirket sözleşmelerinden çok farklıdır. Bir avukatın mesleki bilgi birikim ve tecrübesi, kalitesi ve hukuk anlayışının önemi her hukuk alanında aynı önemde olsa da, aile hukuk sürecinde tarafların zarara uğramaması için başlıca özellikler aranır.

Bursa Boşanma Avukatı tüm diğer özellikler ile birlikte dürüst, ahlaklı, profesyonel, ulaşılabilir, titiz, soğukkanlı ve güvenilir olmalıdır. Boşanma, kişinin hayatındaki en önemli, bir, belki iki kere yaşanabilecek olaylardandır. Aynı zamanda bu süreçler için Bursa Boşanma Avukatı miras hukuku, ceza hukuku alanlarına da hakim olmalıdır.

 

 

Boşanma davalarında boşanmak isteyen tarafın boşanma sebeplerinin yeterli olması dışında bu sebeplerin ispatı daha önemlidir zira her boşanma anlık gelişen karşı tarafın hatasından kaynaklanmadığı gibi yıllarca biriken sebeplerden, psikolojik şiddet, ekonomik şiddet, duygusal şiddet, cinsel şiddet, görsel şiddet gibi soyut sebeplerden de kaynaklanabilmektedir. Bu durumda bu sebeplerin ispatı açısından sunulacak delillerin doğru tespiti, mahkemece celbedilmesini istenilen delillerin tespit edilmesi ve sebeplerin ispatı ile bilgisi bulunan tanıkların bildirilmesi bu delillerin süresinde sunulması, dilekçelerin süresinde ibraz edilmesi , karşı tarafın usule ilişkin yanlış işlemlerine itiraz edilmesi gibi usule ilişkin gerekli işlemlerin yapılması için boşanma davası açmaya karar veren kişinin boşanma avukatına başvurmasını tavsiye etmekteyiz. Bursa da faaliyet gösteren hukuk büromuz boşanma davalarında Bursa boşanma avukatı ve aile hukukundan doğan davalarda dava ve danışmanlık faaliyetlerini yürütmektedir.

 

Bursa Boşanma Avukatı Tavsiye

Bursa Boşanma Avukatı Tavsiye konusunda vekillerden ve danışanlardan gelen memnuniyet doğrultusunda hem hukuka hem de ebeveynlere yardımcı olabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bursa Boşanma Avukatı Tavsiye konusunda kurumumuz boşanma avukatı olarak müvekkillerinin tüm haklarını en doğru şekilde savunmasını gerçekleştirirken, boşanma davası devam ettiği süre boyunca sadece hukuksal anlamda değil aynı zamanda sürecin verdiği çeşitli psikolojik zorluklar konusunda en doğru ve güvenilir danışmanlık hizmetini vermeyi ilke edinmiştir.

Evlilik sürecinde ortaya konulan mücadele, eşler arasındaki tartışmalar ve müzakereler ardından boşanma kararına varan süreç kişiler oldukça zorlayan yorucu bir süreçtir. Bununla beraber gündeme gelecek hukuki ve finansal meseleler ile ilgili ortaya çıkabilecek zorlukların üstesinden gelebilmek için kaliteli bir Bursa Boşanma Avukatı ile yola çıkılması hayati bir meseledir.

 

Bursa Boşanma Davası Avukatları

Bursa Boşanma Davası Avukatları aile eşrafının ve varsa çocuklar için titiz bir çalışma gerçekleştirerek hukuki anlamda her iki taraf için sağlıklı olan sonuca ulaştıran yöntemleri yürütürler. Bursa Boşanma Davası Avukatları konusunda bir arayışınız var ve sizi hangi süreçlerin beklediğini merak ediyorsanız köklü bir hukuk bürosu olan Yeniay Hukuk kadrolarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bursa Boşanma Davası Avukatları ve ilgili oluşabilecek fiyatlar konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz ana sayfamızda bulunan iletişim numaramızdan bize 7/24 ulaşabilirsiniz.

 

Bursa Boşanma Davası Nerede Açılır?

Bursa Boşanma Avukatı aile ilişkilerini en sağlıklı bir şekilde nihai bir çözüme ulaştıran, hukukun önemli bir aracıdır. Bursa merkez ilçelerinde yaşayan kişiler Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nde bulunan Bursa Aile Mahkemelerinde boşanma davası açmalıdır.

İnegöl ilçesinde yaşayan kişiler İnegöl Aile Mahkemesinde, Mudanya ilçesinde yaşayan kişiler Mudanya Aile Mahkemesi’nde, İznik İlçesinde yaşayanlar İznik Aile Mahkemesi’nde, Orhangazi ilçesinde yaşayanlar Orhangazi Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmalıdır.

 

Bursa Boşanma Davası İçin Avukat Tutmak Zorunlu Mu?

Boşanma davaları, avukat olmaksızın asil tarafından takip edilebilmektedir.

Ancak boşanma davaları uzun süren, dikkat ve özen gerektiren süreçlerdir. Dilekçe aşamaları ve delil sunma aşamaları belirli sürelere tabidir. Belirli süreler geçtikten sonra delil ve dilekçe sunulması mümkün olmamaktadır. Bu durumda tarafların kendilerini vekil ile temsil ettirmeleri faydalı ve yerinde olacaktır. Bu noktada Bursa Boşanma Avukatı davalarda önemli bir yer tutmaktadır.

 

Bursa Boşanma Davası Ne Kadar Sürede Sonuçlanır?

Boşanma davasının süresi, tarafların taleplerine göre değişkenlik göstermektedir. Anlaşmalı boşanma davaları birkaç ay içinde neticelenmekteyken, çekişmeli boşanma davaları daha uzun sürmektedir. Bursa Boşanma Avukatları bu sürecin en sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde her iki taraf için büyük katkılar sağlamaktadır.

 

Bursa Boşanma Avukatı Ücreti Nedir?

Her dava kendi içerisinde birtakım özellikleri barındırmaktadır. Somut olayın durumuna göre avukatın talep edeceği vekalet ücreti değişkenlik göstermektedir.

2023 yılı Barolar Birliği Avukatlık Asgari Ücret tarifesine göre, Bursa Boşanma Avukatının 9.200 TL’den az tutarla boşanma davasını takip etmesi mevzuata aykırıdır.

İşbu tutar boşanmanın anlaşmalı veya çekişmeli olması, velayet, maddi manevi tazminat, ziynet alacağı, ev eşyası gibi taleplerin bulunmasına göre değişkenlik göstermektedir.

 

Tek Celsede boşanmak mümkün müdür?

Tarafların boşanma ve boşanmanın nafaka, velayet, maddi manevi tazminat, ev eşyası, ziynet gibi neticelerinin tümü hakkında anlaşmaları durumunda tek celsede boşanmanın gerçekleşmesi mümkündür.

 

Bursa Boşanma Avukatı Konusunda her türlü soru ve öneri için ofisimizle iletişime geçebilirsiniz!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir