Bursa Değer Kaybı Avukatı

Aracınız kazaya karışmışsa hak kaybına uğramamak adına bir an önce sigorta şirketine başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Zira sigorta şirketleri aracın kaza sebebi ile uğradığı değer kaybı ile ilgili tazminatları araç sahipleri tarafından talep olmadığı müddetçe ödemekten kaçınmaktadır. Bu sebeple değer kaybı alanında uzman bir avukat desteği ile konumu itibariyle güçlü olan sigorta şirketlerine karşı işlemlerinizi takip ettirerek hak kaybına uğramanızın önüne geçebilirsiniz.

 

Araç değer kaybı konularında hasar danışmanlık şirketi adı altında birtakım kişi ve kişiler kazazedelere hukuka aykırı yollardan ulaşarak haklarını almayı taahhüt etmektedir. Bu şirketlerin yürürlükte olan kanunlardan habersiz olan kazazedeleri, %50 gibi yüksek komisyon oranları ile mağdur ettiği gerçeği her gün kendini tekrar ispatlıyor. Gerçekleşen kaza sonrası kazazedenin kendisine gelmesine fırsat dahi tanımadan etrafını saran ve ikna etmeye çalışan bu şirketlerin asıl amacı kendi ceplerini doldurmaktır. Bir hukuki nitelendirmesi dahi bulunmayan hasar danışmanlık adı altında kendilerini yasal göstermeye çalışan bu firmalardan ziyade bir avukat ile görüşülerek hukuki destek alınması, şüphesiz ki kazazedenin yararına olacaktır. Müvekkilleri ile kurdukları ilişkinin ve tahsil ettikleri her kuruşun hesabını vermek zorunda olan avukatların; hukuki niteliği dahi bulunmayan hasar danışmanlık şirketlerine kıyasla daha güvenilir nitelikte olduğu açıkça görülmektedir.

 

Albayrak & Gençtürk Hukuk Danışmanlık Ofisi olarak; uzman ekibimiz ile trafik kazaları sonrası aracınızda oluşan değer kaybına başvuru ve değer kaybı tazminatını geri alma konusunda destek vermekteyiz. Kısa sürede sonuçlanan bu işlemler, konusunda uzman ve titiz ekibimiz ile takip edilmektedir. Kaza değer kaybı, araç değer kaybı avukat ücreti ve araç kazalarında değer kaybı gibi konularda bize yukarıda belirtilen telefon numarası ile ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir