Av. Hüseyin Tayyip ALBAYRAK

Bursa Barosu – 4328

23 Nisan Mah. Ata Bulvarı Gizemler Plaza-3 No:5/K Nilüfer/BURSA

T.C. No: 45985050770 – Nilüfer V.D.

 

Av. Mustafa Semih GENÇTÜRK

Bursa Barosu – 4612

23 Nisan Mah. Ata Bulvarı Gizemler Plaza-3 No:5/K Nilüfer/BURSA

T.C. No: 19111688892 – Nilüfer V.D.

 

  • Vekaletname çıkarmak için ofisimizle iletişime geçiniz.
  • Vekaletname çıkartırken; “Arabuluculuk, Ahz-u Kabz, Sulh ve İbra, Davadan ve Temyizden Feragat, Feragati ve Davayı Kabul veya Ret, Teminat Yatırma ve Geri alma, Adli Sicil Kaydı Çıkarma, Mirasçılık Belgesi Düzenletme ve Noter Aracılığı ile Çıkartma” yetkileri de verilmelidir.
  • Boşanma, nafaka, tanıma ve tenfiz davaları için vekâlet çıkartılırken yanınızda en az 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğrafınız bulunmalı ve notere mutlaka boşanma, nafaka, tanıma ve tenfiz davaları için vekâlet verileceği söylenmelidir.
  • Şirket için vekaletname çıkartılacağı durumlarda, şirket imza sirküleri ve şirket yetki belgesi ile notere müracaat edilmelidir. Ayrıca, “Kendiniz için asaleten şirketiniz için vekaleten”  şeklinde vekalet verirseniz hem şahsınız hem de şirketiniz için vekalet vermiş olursunuz ve gerektiğinde yeniden vekalet çıkartmak zorunda kalmazsınız.
  • 18 yaşından küçük çocuklar için verilecek vekaletnamelerde, anne ve baba evli ise her ikisi birlikte küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartacaklardır. Anne ve baba evli olmasına rağmen, velayet herhangi birisine verilmiş ise o kişi tarafından küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartılacaktır. Anne ve baba boşanmış ise velayet kimde ise o kişi tarafından küçük çocuğa velayeten vekaletname çıkartılacaktır.